Fuqia Një e ardhme e gjelbër

Ne ofrojmë energji më të pastër për një botë më të gjelbër.

E themeluar në vitin 2019, me seli në Xiamen, Kinë, Elemro Energy ka qenë e specializuar në ruajtjen e energjisë së re dhe zgjidhjet e produkteve elektrike me përvojë të pasur.Është lideri i tregut në industrinë e re të energjisë që unifikon R&D, prodhimin dhe shitjet.Produktet u janë shitur më shumë se 250 klientëve në Evropë, Azinë Juglindore, Afrikë, Lindjen e Mesme, Amerikë, etj. Që nga themelimi i saj, të ardhurat e ELEMRO janë rritur me shpejtësi çdo vit.Qarkullimi vjetor i ELEMRO-s pritet të kalojë 50 milionë USD në vitin 2023.

Rreth Nesh

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.