Моќ Зелена иднина

Обезбедуваме почиста енергија за позелен свет.

Основана во 2019 година, со седиште во Ксиамен, Кина, Elemro Energy е специјализирана за решенија за складирање на нова енергија и електрични производи со богато искуство.Тоа е лидер на пазарот во новата енергетска индустрија што ги обединува истражувањето и развојот, производството и продажбата.Производите се продадени на повеќе од 250 клиенти во Европа, Југоисточна Азија, Африка, Блискиот Исток, Америка итн. Од своето основање, приходите на ЕЛЕМРО рапидно растат секоја година.Годишниот промет на ЕЛЕМРО се очекува да надмине 50 милиони УСД во 2023 година.

За нас

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.